Hotell Gästis

Mitt emot Engelska Parken i Varberg ligger Hotell Gästis i ett vackert 1700-tals hus. Här möts du av en unik atmosfär, en enastående service och en miljö som är välgörande för både kropp och själ.

Välkommen till Varbergs äldsta och mest säregna hotell! Hotell Gästis är välkänt för sin vintage-inredning, sina böcker, sitt unika kurbad och sin fantastiska personal. Du hittar vårt 1700-talshus i centrum – ett stenkast från stationen och havet. Välj bland många olika paket och erbjudanden, med eller utan spa och middag.

Hotell Gästis erbjuder något för alla! Upplev Leninbadet, ett underjordiskt palats med 75 000 koboltblå kakelplattor. Värmen, de levande ljusen, tavlorna och alla konstföremålen ger en magisk stämning.

På Torrelska Takterrassen uppe bland takåsarna kan ni njuta av frukost, drinkar och en lugn stund med en av våra 15 000 böcker. (Visste du att vi är kända som ”Böckernas hotell”?). Vi har också plats för möten och konferenser för upp till 80 personer.

I vår populära restaurang Gästis Kafé & Matsalar, serverar vi dagens lunch mån till fre, men även på helgen erbjuds både varma och kalla rätter hela dagen. På kvällen dukas det upp för à la carte, alla dagar från kl. 18.00.

Välkommen till Hotell Gästis!

För bokning av golfpaket besök Hotell Gästis hemsida.