Börja spela golf

Golf är en fantastisk aktivitet/idrott. Du är ute i naturen, promenerar och umgås med härliga människor i fin natur. Golf ger energi!
Att börja spela golf är det bästa du kan göra, det är ett steg mot en mer aktiv vardag, trevliga möten och roliga händelser! Att träffa bollen mitt i klubban då det bara säger klick är en känsla som inte går att beskriva!

Nu har du chansen att börja spela golf på ett väldigt enkelt sätt. Med vår kampanj får du 6h golfträning plus teori med någon av våra tränare på klubben, Jonas Turesson eller Stefan Åkfors, Varbergs Golfakademi med hjälp av medlemmar i klubben. Efter avslutad kurs tar våra medlemmar hand om dig, tar dig ut på banan, visar dig runt och kopplar ihop golfträning och golfspel. Vi och våra faddrar finns till för dig!

Pris Grönt kort-kurs och medlemskap
Vi har ett fantastiskt paketpris för både kurs och medlemskap för 2195 kr. Då får du 6h praktisk träning + teori-utbildning och du får spela hur mycket du vill under hela första säsongen fram till sista december inneverande år. Ordinarie pris för kurs och medlemskap 7900 kr. Vi har sedan en avgiftstrappa där år 2 kostar medlemskap 3500 kr och år 3 ordinarie pris (säsongen 2024, 5700 kr).

Är du junior och vill börja spela golf har vi juniorverksamhet som är från 6 år. Läs mer om den verksamheten här!

Se aktuella grönt kort-kurser här!