Klubben

Harabäckens GK sätter gemenskap och trivsel i första rummet, alla är välkomna på sina egna villkor. Vi välkomnar dig till en gemytlig klubb, en välskött och utmanande bana. Banan är öppen hela året med ordinarie sommargreener så länge det är barmark, och på klubben finns också två Full Swing simulatorer där du oavsett väder kan spela inomhus på ca 50 av världens bästa banor, en spännande utmaning för alla golfare.

Hos oss är alla är välkomna på sina egna villkor. Vi välkomnar dig till vår gemytliga klubb, en välskött och utmanande bana med en lugn och harmonisk stämning.

De tolv första hålen är av varierande karaktär, kuperat, skog och parkkaraktär. De sista sex hålen är flacka med mer vatten. En varierande och utmanande layout du inte får missa!

Harabäcken - Västkustens mest öppna anläggning!

Banan är öppen hela året med ordinarie sommargreener så länge det är barmark. På klubben finns också två Full Swing simulatorer. Det är en härlig känsla att oavsett väder och vind kunna spela på ca 60 av världens bästa banor, en spännande upplevelse för alla golfare.