Juniorer

Genom golfen utvecklar vi människan. Med stort engagemang och glädje deltar vi i juniorverksamheten på Harabäckens Golfklubb. Alla inom verksamheten, tränare, aktiva, föräldrar och klubben bidrar till en god gemenskap där alla ska känna sig trygga och välkomna.

Genom att stötta och uppmuntra varje individ strävar vi efter att alla ska nå sina mål utifrån sina egna förutsättningar. Alla bidrar vi till en inspirerande och lärorik miljö genom fartfyllda, kreativa och varierande aktiviteter.

Vår förhoppning är att alla ska se fram emot varje tillfälle och att fler ska upptäcka golfglädjen på Harabäckens GK.
Tack till våra juniorsponsorer Västkustens Hushållsservice & Varbergs Sparbank kan vi utveckla våra tränare, vår verksamhet och göra den meningsfull för våra ungdomar.

Våra ledord är: Engagemang, Gemenskap, Glädje

 

Du behövs
Juniorverksamheten bedrivs idag i kombination av ideella ledare och professionella tränare. Vi behöver blir fler ledare till träningar på övningsområdet och till våra viktiga spelträningar på banan. Du är alltid tillsammans med andra ledare, ju fler vi är ju mindre behöver varje individ göra.
Din uppgift kan bestå av att hjälpa till med fram och bortplockning av material, hålla ett extra öga på barnen så säkerheten hålls, ta närvaro, leda uppvärmning, hålla i träningen mm. Att du är där med din närvaro och dina ögon är värdefullt!
Tveka in, ta kontakt med Stefan eller Jonas idag! Stefan: 0709596002, Jonas 0731551911.