Nya simulatorer - Vi investerar!

I månadsskiftet januari-februari planerar vi att installera 2st nya simulatorer! Den ena simulatorn har tyvärr gett upp och den andra börjar att krånga allt mer. Lösning är på väg!

De nya simulatorerna mäter bollens flykt med hjälp av höghastighetskameror som sitter kommer sitta i taket. Först mäter kameror klubbans väg in till bollen och sen hur klubbanhuvudets träffyta pekar. Ytterligare kamera mäter sedan bollen. Vi kommer fortsätta med True Golf som leverantör av mjukvara. Systemet är bland de absolut bästa på marknaden i simulatorvärlden. Projektorerna sänder i 4K i  super-kvalitet. Upplevelsen är fantastisk!

För att kunna installera de nya simulatorerna kommer vi behöva bygga om båsen. De kommer framförallt breddas till 4,5m då både vänster- och höger-spelare spelar från samma plats. När vi har fått produkterna kommer vi stänga simulatorhallen under ca 1-1,5 vecka för ombyggnad och installation av de nya simulatorerna. Vi hoppas ni har överséende med det.

Vi se fram emot att de nya kommer, det höjer upplevelsen, kvaliteten och driftsäkerheten till en helt ny nivå!