Golfhäftet Black Friday

Köper ni Golfhäftet 2019 under Black Friday kampanjen den 23 och 24 november får ni även PLUS med i köpet (värde 199 kronor).

Köper ni 2st Golfhäftet 2019 under Black Friday inkluderas PLUS samtidigt som en gåva ges på köpet i form av strumpor, handduk eller en golfhandske!

Golfhäftet kostar endast 495 kronor men ger möjlighet till rabatterad greenfee på över 950 Golfbanor i 13 länder.

Med Golfhäftet PLUS kan du spela flera gånger på samma bana till halv greenfee. PLUS tjänster gäller bara på de tider som golfklubbar har publicerat på hemsidan, www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftet appen. Inköpsvärdet för PLUS är 199 kronor.

Du stödjer vår verksamhet genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att Maila klubben på info@harabacken.se under fredagen 23/11 eller lördagen 24/11 senast kl 16! Du hämtar sedan ditt golfhäfte måndagar eller torsdagar kl 10-17, då du även betalar ditt/dina golfhäfte. Kansliet har stängt både fredag och lördag därför måste beställningen mailas.

/ Stefan