Corona-info/rekommendationer

Nu när säsongen snabbt närmar sig så kommer det att vara många golfare som samlas på banan för att få igång svingen och komma ut i naturen. Vi ber er därför om följande;

• Att inte samlas i grupper utan håll avstånd mellan varandra.
  • Har ni minsta symtom på snuva, feber eller influensasymtom så stanna hemma, var hemma minst 48 timmar efter symtom har försvunnit för att vara säkra på att ni inte längre är smittbärare.
  • Tvätta era händer ofta, skaka inte hand med varandra och håll avstånd, minst 2 meter.
  • När ni spelar låt flaggan sitta i koppen, behöver ni lyfta flaggan gör det med handske på. När ni plockar upp bollen ur hål gör det med handske på. Ännu bättre är om ni skänker korta puttar så behöver ni inte plocka upp bollen och vidröra flaggan lika ofta.
  • När ni hamnar i bunker rekommenderas det att ni inte använder krattan utan jämnar till med klubba och skor. Använder du bunkerkrattan så använd handske på handen du krattar med!
  • På klubben städar vi oftare än vanligt, spritar handtag till dörrar, kaffemaskinen, kortmaskin i shopen mm.
  • Vi som jobbar på klubben tvättar våra händer eller använder handsprit ofta.

/ Stefan