Cafét söker idéella!

Caféverksamheten

Hej på Er alla Harabäckare, nu startar en ny säsong och skafferiet ska fyllas. I år kommer det att vara en anställd från Föreningsrådet. Utöver denna person ska vi försöka bemanna med eget folk och ungdomar från nära och kära.

Som ni säkert vet är vi angelägna om att hålla en mycket moderat prissättning samt en god atmosfär. Överskottet går oavkortat tillbaka i verksamheten.

Vi har försökt att hitta intressenter för att ta över cafét och betala oss en peng, vi har varit i kontakt med andra golfklubbar och diskuterat fram och tillbaka.

Vi har tittat på olika modeller för hur vi ska verka och har kommit fram till följande scenario: om vi får in 30 stycken intressenter så blir det arbete en dag /månad för varje person eller par mellan 1/4-30/9-19. Vi tycker detta skulle vara väldigt lätthanterligt, det kan handla om en hel dag eller delar av dag.

Det kommer att finnas en färdig smörgåsmeny samt korv och bröd, drickor och glass kommer också att finnas.

Vill någon baka någon kaka som kan vara till försäljning i kafét så är detta också ett välkommet bidrag. Finns det förslag på andra aktiviteter eller saker som vi bör tänka är ni varmt välkomna med era förslag

Är du intresserad av att hjälpa till är vi ytterst tacksamma, kontakta då kansliet på info@harabacken.se.

Med vänliga hälsningar Café kommitten

Louice ,Eva, Anne och Torsten