Årets Klubbmästare korade

Foto: Jan Gederberg

Vi lyfter på hatten och tackar för underhållningen! Årets klubbmästerskap är avgjort efter att första dagens spel avbröts på grund av kraftigt regn och ospelbara greener. Och äntligen har vi ett nytt banrekord på herr-sidan!

Årets damklass vanns av blott 14-åriga Tilda Djupström på 177 slag. Tilda grundlade segern på första rundan med 85 slag. Andra rundan höll hon nerverna under kontroll och vann till slut med 9 slag före förra årets vinnare Isabell Karlsson. På tredje plats kom Anne Andersson med sina 189 slag.

Herrklassen vanns av Atle Holmlund för fjärde året i följd. Atle som sköt makalösa 66 slag första rundan. Nytt banrekord!!! Rundan bestod av 6 birdies och 12 par. Otroligt stabilt! Andra rundan gick Atle runt på par 72 slag och vann med 28 slag. Tvåa i herrklassen blev Viktor Frihd som studsade tillbaka otroligt fint efter en tung första runda. 73 slag andra dagen tog honom upp på andraplatset på samma antal slag men bättre sista 18 än 3:an Egil Holmlund.

Övriga resultat
H40 Ila Sjöholm 177 slag
H70 Ove Bärgman 166 slag
Junior Atle Holmlund 138 slag
HCP Ila Sjöholm 139 slag netto

Stort grattis alla vinnare! Fullständiga resultatlistor finner ni här.