Juniorer

Genom golfen utvecklar vi människan. Med stort engagemang och glädje deltar vi i juniorverksamheten på Harabäckens Golfklubb. Alla inom verksamheten, tränare, aktiva, föräldrar och klubben bidrar till en god gemenskap där alla ska känna sig trygga och välkomna.

Genom att stötta och uppmuntra varje individ strävar vi efter att alla ska nå sina mål utifrån sina egna förutsättningar. Alla bidrar vi till en inspirerande och lärorik miljö genom fartfyllda, kreativa och varierande aktiviteter.

Vår förhoppning är att alla ska se fram emot varje tillfälle och att fler ska upptäcka golfglädjen på Harabäckens GK.

Tack till våra juniorsponsorer Ringhals & Varbergs Sparbank kan vi utveckla våra tränare, vår verksamhet och göra den meningsfull för våra ungdomar.

Våra ledord är: Engagemang, Gemenskap, Glädje

FÖR ANMÄLAN TILL JUNIORTRÄNING 2020 LÄS MER HÄR!

 

Du behövs

Idag är det 11 ideella ledare som är med i juniorverksamheten men för att göra juniorträningen ännu bättre och kunna utöka antalet barn behövs fler ideella ledare! Din uppgift kan bestå av att vara spelledare, vara med och hålla i träning, vara med i juniorkommittén, dela ut flyers, fylla på vatten, hjälpa till att ta fram och plocka bort material mm. Det enda som behövs är att du tycker golf är roligt och du tycker det är viktigt att juniorer är verksamma på klubben! Självklart kommer vi att utbilda Er nya ledare som kommer till klubben i vad vi har för värderingar, vad vi står för och hur vi jobbar med barnen. Du kommer även att bilda team med ledare som redan varit med ett år och vet hur och vad vi gör, så att du känner dig trygg i din roll. Ju fler vi är, ju mindre arbetsbörda blir det på varje individ! Om du är intresserad kontakta Magnus Holmlund: heja.blavitt@gmail.com.

 

Juniorstegen

I vår verksamhet använder oss av en broschyr som heter Juniorstegen. Det är en utvecklingsstege för barn & ungdomar för att tydliggöra barnens utveckling när det gäller golfspel, regler och etikett. Att spela på banan är viktigt därför kommer grupp 2 ha en frivillig spelträning på Harabäckens GK utöver sin ordinarie träning och grupp 3 har en träning på Harabäckens GK och en spelträning på Harabäckens GK. Äntligen kan vi tydligt följa barnens utveckling när det gäller deras spel och vi vet var de befinner sig i sin utveckling och vad nästa steg är. När man är klar med en nivå finns det likt simmärkena att köpa men självklart i golfformat. Broschyren är uppbyggd i fyra steg, när sista steget är avklarat barnen grönt kort.

Har du frågor kring juniorverksamheten, hör av dig till Stefan, 0709596002 eller stefan@varbergsgolfakademi.se